A cuvee 30% Grüner Veltliner, 30% Riesling és 40%-ban Weißburgunder és Traminer szőlőfajtákból áll.
Igazi bécsi különlegesség, amely a zöldveltelini és a rajnai rizling fajtákkal komoly alapokat kapott és a tramini illatosságával, a pinot blanc savkészletével remek társa az ázsiai ételeknek aromatikájában is.
DE ezen felül, az ázsiai stílusú ételekhez - amelyek gyakran fűszeresek, csípősek, édes-sós-savanyú ízekkel operálnak - remekül passzol, ha a bor nem túl savas és nem túl száraz, hanem a direkt magasabbra hagyott maradékcukor remekül tompítja az étel túl karakteres jegyeit és harmonikusabbá, élvezetesebbé teszi a étel-bor pár fogyasztást. Így gasztronómiában kifejezetten ajánljuk az ásziai konyhának minden komplex, izgalmas vonalához.
A bor ízében igazi gyümölcsegzotikum, elegáns szerecsendió és rózsa aroma egészíti ki.
Így analitikájában ennek mentén a bor kiegyensúlyozott 5,3 g/l savkészlethez 14 g/l maradékcukor társul.