Méthode Traditionelle tétel, Christian Madl pezsgőmestertől.
4,5 éven át seprőn tartott pezsgő a 2011/2012-es évjáratokból, 53%-ban chardonnay, 47%-ban pinot noir szőlőkből.
Elegáns illat, csonthéjas gyümölcsök, kamilla és datolya, hárs, grapefruit, körtés jegyek, krémesség, kenyérjóhéjas, briósos ízek, komplexitás és hosszú lecsengés jellemzi. Brut besorolást nyert, azaz 3-12 gramm/liter cukortartalommal rendelkező pezsgő. Az expedíciós likőrt (dosage) a palack seprőtlenítése után adják a tételhez, hogy újra feltöltsék a palackot és beállítsák a kívánt a cukorfokot. A dosage általában koncentrált must, vagy bor és cukor elegye, amely meghatározza a pezsgő végleges stílusát, cukortartalmát.
Gasztronómiában már nem csak saláták, könnyű ételek mellé ajánljuk, de fehér húsok, tartalmas tésztaételek is remekül passzolnak hozzá.