Ez a tétel bio narancsbor, a pincészet biodinamikus módszer szerint gazdálkodik.
A kézzel szedett szőlő betontojásba kerül és spontán erjed.
Illatában és ízében kandírozott narancs, csipkebogyó, sült alma. Strukturált, csontszáraz, szép savakkal.
A használt módszerek közül néhány: tehéntrágya bika szarvba töltve és elásva, ezzel a szőlő érését, a növény növekedését segítik elő. Kamilla és zsurló teával a talaj és növény immunrendszerének erősítése. Komposzt újratöltés két évente, hogy megmaradjon a talaj komplexitása és vitalitása. Metszés, canopy managment a fogyó hold időszakában. A tétel 5,2 g/l savkészlettel és 0,8 g/l maradékcukorral rendelkezik.
A narancsbor az ősi, még grúz eljárásmód végeredményét jelöli. Fehér szőlőből készül a bor és ilyenkor a magokat, szőlő héját is érintkezésben tartják a musttal hosszabb időn keresztül. Ettől az érintéskezéstől, héjon áztatástól kap narancsos, borostyános színezetet a bor. Minél hosszabb időn keresztül zajlik a héjon, kocsánnyal együtt történő erjedés, annál markánsabb szín, illat és ízvilág jön létre, egyre erősödő tannin tartalommal.