Ez a pezsgő bio, biodinamikus tétel. A kékfrankos szőlőt a Rusterberg terület adja 18-38 éves tőkékről, és a mészköves barnatalaj, illetve a gyümölcs egész fürtös préselése fantasztikus alapízeket csempésznek a borba. A színlé 60%-t használják fel, így a metéria nagyon sűrű szövésű. Az alapborokat a 2018, 2020, 2021-es évjáratokból válogatva a pincészetnél érlelik seprőn tavaszig, majd átkerül a golsi pezsgőspecialista Szigeti pincészethez, ott megy végbe a második erjedés. Az élesztő a szőlőterületről tenyésztett, saját fejelsztésű vadélesztő. A tételt 36 hónap seprőn érlelés után palackozzák le.
Illatában, ízében erdei gyümölcsök, érett eper érkeznek nagyon tartalmas, sűrű, de frissítő formában.
Gasztronómiában szenzációs aperitifként, de könnyű húsok partnereként is szolgálnak.
Brut besorolást nyert, azaz 3-12 gramm/liter cukortartalommal rendelkező pezsgő. Az expedíciós likőrt (dosage) a palack seprőtlenítése után adják a tételhez, hogy újra feltöltsék a palackot és beállítsák a kívánt a cukorfokot. A dosage általában koncentrált must, vagy bor és cukor elegye, amely meghatározza a pezsgő végleges stílusát, cukortartalmát. Analitikájában kiegyensúlyozott 7g/l savkészlet 7,5g/l maradékcukorral alkot szép pezsgőt.